31 ile TOKİ'den 123 iş yeri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) mülkiyetinde bulunan 123 işyeri ile 24 konutu, 6 Aralık 2011'de düzenlenecek açık artırma ile satışa çıkaracak.Açık artıramaya çıkarılacak taşınmazlar arasında Ankara'nın Çankaya ilçesindeki gözde sokağı Farabi'de bul

31 ile TOKİ'den 123 iş yeri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) mülkiyetinde bulunan 123 işyeri ile 24 konutu, 6 Aralık 2011'de düzenlenecek açık artırma ile satışa çıkaracak.

Açık artıramaya çıkarılacak taşınmazlar arasında Ankara'nın Çankaya ilçesindeki gözde sokağı Farabi'de bulunan 4+1 ve 7+1, 196 metre kare iki konut da bulunuyor. Şırnak Güçlükonak'ta 14 bin lira muhammen bedelli dükkân ile Ankara Yapracık'ta bir milyon lira değerinde kreş de alıcı bekliyor.

TOKİ, 31 ilde 147 taşınmazını satışa sunuyor. Açık arttırma, organizasyon hizmetlerini yerine getiren Eskijdi'nin Yenibosna'daki merkezinde 6 Aralık'ta yapılacak ve TOKİ'nin Bilkent'teki salonundan canlı bağlantı ile izlenebilecek. Açık arttırmaya çıkarılacak taşınmazlar yüzde 15 peşinat ve 120 ay vade ile satılacak. Bütün taşınmazlar açık artırmaya vadeli muhammen bedellerle çıkacak, bankada yapılacak sözleşme imzalama aşamasında, dileyen katılımcılar peşin ödeme talebinde bulunabilecek. Peşin ödemelerde herhangi bir indirim uygulanmayacak.

12 MİLYON LİRA GELİR BEKLENİYOR

Satışa sunulan 147 konut ve işyeri, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Diyarbakır, Denizli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Sivas, Çorum, Ordu, Tokat, Trabzon, Kütahya, Yozgat, Gaziantep, Muğla, Eskişehir, Manisa, Sakarya, Konya, Kocaeli, Balıkesir, Düzce, Ardahan, Şırnak, Batman, Burdur ve Bitlis illerinde bulunuyor. İdare, satışlardan muhammen bedel esas alındığında 12 milyon lira gelir elde etmeyi planlıyor.

FARABİ'DE İKİ LÜKS KONUT DA SATIŞTA

TOKİ'nin açık arttırmayla satışa sunacağı taşınmazlardan özellikle Ankara'nın Çankaya ilçesin Farabi Sokak'ta bulunan iki konut dikkat çekiyor. 4+1 ve 7+1 konutlar 196 metrekare. TOKİ, Farabi konutlarının her birini 250 bin liradan açık arttırmaya çıkarılacak.

Satışa ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların yetkilendirilmiş şubeleri aracılığı ile yapılacak. Ayrıca, açık artırma gününde müzayedenin yapılacağı salon önlerinde kurulacak stantlarda ve banka şubelerinde başvuru kabul edilebilecek. Başvuru sırasında, taşınmazların muhammen bedeli 20 bin liraya kadar olanlar için 2 bin lira, muhammen bedeli 100 bin liraya kadar olanlar için 5 bin lira, muhammen bedeli 100 bin-200 bin lira arasında olanlar için 10 bin lira, muhammen bedeli 200 bin liranın üstünde olan taşınmazlar için 50 bin lira katılım teminatı alınacak. Satışa sunulan taşınmazlar hakkında ayrıntılı bilgiye www.toki.gov.tr ve www.eskidji.com internet adreslerinden ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem