200 bin TL’lik borç listesi çalındı.Nasıl mı ?

Laptopunun içerisinde 200 bin TL’lik borç listesinin olduğunu söyleyen esnaf, bir an önce bulunmasını istedi.Alınan bilgilere göre olay, Kültür Mahallesi’nde tüp gaz bayiliği yapan Mesut Turcan’a ait işyerinde meydana geldi. Gece saatlerinde işyerinin ark

200 bin TL’lik borç listesi çalındı.Nasıl mı ?

Laptopunun içerisinde 200 bin TL’lik borç listesinin olduğunu söyleyen esnaf, bir an önce bulunmasını istedi.

Alınan bilgilere göre olay, Kültür Mahallesi’nde tüp gaz bayiliği yapan Mesut Turcan’a ait işyerinde meydana geldi. Gece saatlerinde işyerinin arka tarafında yer alan camın korkuluklarını kıran kişi ya da kişiler, işyerine girdi. Yazar kasanın içerisinde yer alan 6 bin 800 TL para ile laptop bilgisayarı alan kişi ya da kişiler, kırdıkları camdan tekrar dışarı çıkarak kayıplara karıştı.

Sabah saatlerinde işyerini açan Mesut Turcan, işyerinin dağınık olduğunu görünce polisi aradı. İşyerinde inceleme yapan polisler, daha sonra çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Her gün parayı yanına aldığını ifade eden işyeri sahibi Mesut Turcan, hırsızlık olayının olduğu gün misafirliğe gittiğini ve dükkana tekrar geleceği düşüncesiyle parayı yanına almadığını söyledi.

Turcan; “Misafirlikten geç çıktığım için dükkana geri dönmedim. Sabah dükkanı açtığımda etrafın dağınık olduğunu gördüm. Parayı bıraktığım yere baktığımda bulamadım ve hemen polisi aradım. İşyerinde girenler, 6 bin 800 TL paramı ve laptopumu çalmış. Çalınan bilgisayar benim için çok önemli. Tüm bilgilerim o bilgisayarın içerisinde. Bilgisayarın içerisinde yaklaşık 200 bin TL’lik borç bilgisi yer alıyor. Bilgisayar bulunamazsa müşterilerimin insafına kalacağım. Bilgisayarın bir an önce bulunmasını istiyorum” dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem