12 Eylül davasına katılacak mı ?

Darbe mağduru Bülent Ersoy'dan, 12 Eylül darbesinin yargılanmasına müdahil olup olmayacağını açıkladı.12 Eylül'ün mağdurlarından biri de oydu: Bülent Ersoy... Zira darbe rejimi, 12 Eylül 1980'den hemen sonra ona sahne ve ekran yasağı getirmiş, ünlü sanatç

12 Eylül davasına katılacak mı ?

Darbe mağduru Bülent Ersoy'dan, 12 Eylül darbesinin yargılanmasına müdahil olup olmayacağını açıkladı.

12 Eylül'ün mağdurlarından biri de oydu: Bülent Ersoy... Zira darbe rejimi, 12 Eylül 1980'den hemen sonra ona sahne ve ekran yasağı getirmiş, ünlü sanatçının seyircisi ve dinleyicisiyle buluşma yolları kesilmişti.

Bülent Ersoy'un yaptığı açıklama:

"Bugün çok mutluyum... Beni kimse sinirlendiremez. Onlar şu anda mahkeme karşısındalar. Benim 8 yıl çektiklerim vardı. Adaletin yerini bulmasından dolayı çok mutluyum. Davaya müdahil olmayacağım. Şimdi onlar da yargılanıyorlar. Seneler sonra isimlerinin geçmesi, oraya gitmeleri gelmeleri falan değil, bu şartlarda isimlerinin telaffuz etmesi dahi benim çekmiş olduğum o sekiz senelik azap ve ızdırap yıllarımın mutluluğa dönüşmesine nasip oldu. Çok mutluyum çok, kimse keyfimi bozamaz..."

 

"BEN BİR ZORO'YUM"

İş hayatından da bahseden Ersoy, "Biraz zor bir insanım ama işe başlayıncaya kadar zor hallerim. İş başlayana kadar fecahat. Besmele çekip sağ ayağımı sahneye attığım zaman hiçbir şekilde 'Yoruldum' demedim. Her zaman işimi fevkaladenin fevkinde yapmam gerektiğini bilirim. O yüzden karşımdaki insanları iş esnasında asla üzmem. Zoro'yum ben... Zorum, inanmadığım işe imzamı atmam" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem