1 Mayıs'ta kuş uçurtulmuyor

1 Mayıs emek ve dayanışma günü kutlanıyor.

1 Mayıs'ta kuş uçurtulmuyor

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim ve çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Taksime'e çıkan yollar polis ekipleri tarafından kontrole alındı.


Çelik bariyerlerle kapatılan meydana kimse alınmıyor. İçeri girmekte ısrar eden bazı vatandaşların polisin olmadığı noktalardaki bariyerleri aşarak meydana girdiği görüldü.1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'nındaki güvenlik önlemleri artırıldı. TOMA'lar ve polis ekipleri ise meydandaki çeşitli noktalara konuşlandırıldı. Taksim Meydanı'na girmek isteyenler geri çevriliyor.Bu arada ilkkez polis araçlarının bulunduğu bölgeye iş makinası getirildiği görüldü.

TAKSİM'E ÇIKAN YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim ve çevresinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Taksime çıkan yollar saat 05.00'ten itibaren kademeli olarak trafiğe kapatılmaya başlandı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'nın kutlamalara yasaklanmasıyla birlikte günler öncesinden meydana getirilen bariyerler sabaha karşı belirlenen noktalara konuldu. TOMA'lar ve polis ekipleri ise meydandaki çeşitli noktalara konuşlandırıldı.

MEYDANA ÇIKAN YOLLAR ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Güvenlik önlemleri kapsamında Taksim'e çıkan yollar saat 05.00'ten itibaren kademeli olarak trafiğe kapatılmaya başlandı. Araçlar ise daha önceden belirlenen diğer güzergahlara yönlendirildi.

BAKIRKÖY'DE MİTİNG ALANINA GİDEN BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları nedeniyle Bakırköy'de bazı yollar trafiğe kapatıldı.

Bakırköy Halk Pazarı alanındaki kutlamalar ve miting nedeniyle polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Miting alanına çıkan bazı yollar ise demir bariyerlerle trafiğe kapatıldı. Mitinge katılmak isteyenler buralarda oluşturulan kontrol noktalarından aranarak içeri alınacak. 

Bu arada, güvenlik önlemleri kapsamında Çevik Kuvvet polisleri ve TOMA'lar da E-5 karayolu kenarında hazır bekletiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem