Gümüşhane'de yola savrula tomruklar araca çarptı:1 yaralı

Gümüşhane’de tomruk yüklü kamyonda kancanın çıkması sonucu yola düşen tomruklar seyir halindeki başka bir otomobile çarptı. Kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Gümüşhane'de yola savrula tomruklar araca çarptı:1 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Gümüşhane’den Bayburt istikametine ilerleyen G.A. yönetimindeki 61 ACS ... plakalı tomruk yüklü kamyonun kasasındaki tomrukları birbirine bağlayan kancalardan bazıları Akçakale köyünü geçtikten hemen sonra açılınca yola çok sayıda tomruk düştü. O esnada yoldan aynı istikamette ilerleyen Ö.Ş. yönetimindeki 29 AN ... plakalı otomobile çarpan tomruklar araçta maddi hasara neden olurken sürücü hafif şekilde yaralandı. Kazanın ardından yaralı sürücü Ö.Ş., Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken bir süre ulaşıma kapanan karayolu tomrukların temizlenmesi ve hasarlı aracın kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler