Zeytin Dalı Harekatı'na bayraklı destek

Gümüşhane'den Zeytin Dalı Harekatı'na bayraklı destek.

Zeytin Dalı Harekatı'na bayraklı destek

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla sokak ve iş yerlerine Türk bayrağı asıldı.
 

Kelkit Belediyesinin çağrısı ve desteğiyle ilçe sakinleri ve esnaflar, Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na desteklerini belirtmek amacıyla cadde ve dükkanlarını Türk bayrağı ile donattı.

Zeytin Dalı Harekatı'na bayraklı destek

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, yaptığı açıklamada, amaçlarının Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na desteklerini vurgulamak olduğunu söyledi.

Bu kapsamda, vatandaşlara ve esnaflara Türk bayrağı dağıtarak dükkan ve evlerine asmalarını istediklerini ifade eden Ünal, şöyle konuştu:

"Kelkit her zaman olduğu gibi bugün de milli duygularını en coşkun şeklide yaşamaktadır. Kelkit, vatanı ve milleti için hiçbir zaman canını ortaya koymaktan çekinmeyen insanların yaşadığı bir ilçedir. Her koşulda ve şartta ay yıldızın gölgesinde yaşayacağız. Devletimize, hükümetimize, ordumuza desteğimizi bu şeklide ifade etmek istedik. Bu vesile ile şehitlerimize minnet duyuyor rahmetle yad ediyoruz."

Zeytin Dalı Harekatı'na bayraklı destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel