Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü Gümüşhane'ye kaçarken yakalandı

Tuzla'da sevgilisiyle birlikte eşini öldüren kadın yakalandı.

Sevgilisiyle birlikte eşini öldürdü Gümüşhane'ye kaçarken yakalandı

Tuzla'da hastanede temizlik şefi olan Ö. K. eşi Z. K. ve eşinin sevgilisi C. T. tarafından, öldürüldü. Gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Olay, pazartesi günü saat 13.00 sıralarında Tuzla Akfırat Mahallesi Göçbeyli Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir hastanede temizlik şefi olarak çalışan Ö. K.'nın eşi Z. K. ile C.T. isimli kişinin arasında gönül ilişkisi vardı. Durumu öğrenen Ö. K. eşiyle görüşmek istedi. Görüşmeye şüpheli C.T.'nin yakınları M. T., Z. A., E. N. A.'da geldi. Görüşmede Ö. K. önce M. T. tarafından darp edildi. Ö. K. daha sonra C. T. ve Z. K. tarafından öldürüldü. Şüpheliler buradan otomobille kaçtı. Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, şüphelilerin Gümüşhane'ye gitmek üzere yola çıktıklarını, daha sonra Çankırı'dan geri döndükleri tespit etti. Şüpheliler, İstanbul'a giriş yaptıkları sırada yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel