Kaçak silah ticareti şüphelileri serbest bırakıldı

Gümüşhane'de kaçak silah ticareti şüphelileri serbest bırakıldı.

Kaçak silah ticareti şüphelileri serbest bırakıldı

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçak silah ticareti ve imaliyle ilgili Gümüşhane merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 12 şahıs serbest bırakıldı.

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda geçtiğimiz pazartesi günü sabah saatlerinde Gümüşhane merkezli 8 ilde kaçak silah ticareti ve imaliyle ilgili operasyon düzenlendi.
Toplam 41 şahsa ait adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonun ardından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 12 şahıstan 3'ü serbest bırakılırken, Torul Adliyesine sevk edilen 9 zanlıdan, 3'ü çıkarıldığı mahkemece, 1'i savcılık tarafından, 5'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler