Gümüşhanespor'un hocası belli oldu

Gümüşhanespor yeni teknik direktörünü buldu.

Gümüşhanespor'un hocası belli oldu

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor, teknik direktör olarak Güvenç Kurtar ile anlaşma sağladı.
 

Kurtar, takımın Gümüşhane Yenişehir Stadı'ndaki idmanını Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kaya Büyükbayraktar ile birlikte izledi.

Vali Memiş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, spor camiasının yakından tanıdığı Kurtar'a güvendiklerini belirtti

Gümüşhanespor'un son iki yılda finalde kaybettiğini ve artık şampiyon olmasını arzu ettiklerini ifade eden Memiş, şöyle devam etti:

"Şehir olarak kenetlendik. Güvenç Kurtar hocamız tecrübeli. Türkiye kamuoyunun çok yakından tanıdığı çok değerli bir isim. Hocamıza ve sporcularımıza güveniyoruz. Bütün yönetime inancımız tam. Ligde 3 puan farkla lideriz. Futbolda her netice var. Biz futbol oynayarak, seyircilerimize çok güzel futbol izleterek kazanmak istiyoruz. Havası sert, insanı mert Gümüşhanelilerin inşallah mutlu sona ulaşacağına inanıyoruz. Hocamıza hayırlı olsun diyoruz."

Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar ise, teknik direktör Ziya Doğan ile daha önce prensipte anlaştıklarını ancak detaylar nedeniyle sözleşme imzalayamadıklarını kaydetti.

Ziya Doğan ile anlaşamamalarının ardından Güvenç Kurtar'a teklif götürdüklerini ve anlaşmaya vardıklarını dile getiren Büyükbayraktar, 2 senedir kaçan şampiyonluğu bu sene Kurtar ile yakalayacaklarına inandıklarını dile getirdi.

Dünyanın her yerinde yaşayan Gümüşhanelilerden olumlu tepkiler aldıklarına işaret eden Büyükbayraktar, "Hocamızın bizi kabul edip buraya gelmesi de ayrı bir şey. Yılların birikimi, tecrübesi. Biz kendisini spor kamuoyundan çok iyi tanıyoruz. Ben hocamızın bu işi başaracağına inanıyorum. İnşallah bu kupayı sezon bittiğinde bu şehre getirip hep beraber kaldıracağız. Bu şehir buna layık." ifadelerini kullandı.

"FUTBOLCULARIMA DA GÜVENİYORUM"
 
Güvenç Kurtar da, birlik ve beraberlik içerisinde bulunan bir takıma geldiğini düşündüğünü aktararak, şehrin takıma büyük destek verdiğini vurguladı.

Bu ortamda başarının kaçınılmaz olduğuna işaret eden Kurtar, şunları kaydetti:

"Ben de çok iddialı bir insanım. 2 senedir kaçan şampiyonluk var. Bir özlemi var şehrin. Sadece 1. Lig değil, Süper Lig'e de çıkmak lazım. Hedefimizi daha da büyüteceğiz. Çalışacağız ve mutlaka başarılı olacağız. Taraftarımız ve medyamız, şehrin ileri gelenleri, futbolcularımızla hep birlikte bu işi başaracağız. Spor adamı olduğum için 3. Lig dahil hepsine bakıyordum. Maçlarını izliyorum. Kim gol atmış, bugüne kadar hangi kadrolarla çıkmışlar. Futbolcularıma da güveniyorum. İyi bir kadro var. Böyle bir destek gördükten sonra bu takımın başarılı olmaması mümkün değil. Ya başaracağız, ya başaracağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler