Gümüşhanespor Başkanına saldıran iki kişi adliyeye sevkedildi

Gümüşhanespor Başkanı Vahit Olgun saldırısının şüphelisi 2 kişi sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Gümüşhanespor Başkanına saldıran iki kişi adliyeye sevkedildi

Dün akşam makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Vahit Olgun, ameliyatının ardından yoğun bakım servisindeki tedavisinin tamamladı ve normal servise çıkarıldı. Saldırının şüphelisi İ.K ve M.E sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

TFF 2. Lig, Beyaz Grup'ta mücadele eden Gümüşhanespor kulübü başkanlığı ve İstanbul Eyüp Belediyesi Zabıta Müdürü olan Olgun’un bilincinin açık olduğu ve ailesi, yakınları ve kulüpteki yöneticilerle konuştuğu, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, yakınları Olgun’un kendisini merak eden, arayan, soran herkese selamlarını ilettiğini aktardı.

Servisteki tedavisinin en az bir hafta daha sürmesi beklenen Olgun’un karın kısmından aldığı kurşun yarası sonucu oluşan tahribatın giderildiği, kafasından sıyıran kurşun yaralarının ise dikildiği öğrenildi.

Bir süre vücudundaki mermiyle yaşamak zorunda kalacak olan Olgun’a silahlı saldırıyı gerçekleştiren İ.K ve yanındaki M.E ise Jandarma’daki sorgusunun tamamlanmasının ardından akşam saatlerinde sağlık kontrollerinin ardından Gümüşhane Adliyesi'ne getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler