Gümüşhane Üniversitesi Kanada’da Finalde

Gümüşhane Üniversitesi öğrencisinin çektiği belgesel Kanada'da finale kaldı.

Gümüşhane Üniversitesi Kanada’da Finalde

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Abdurrahman Demir tarafından çekilen “Kırmızı” belgesel filmi Kanada Montreal Türk Filmleri Festivali’nde yüzlerce film arasından sıyrılarak finale kaldı.

Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi olan Gümüşhane Film Atölyesi – GÜFA tarafından çekilen “Kırmızı” belgesel filmi bu yıl dokuzuncusu gerçekleşecek olan Kanada Montreal Türk Filmleri Festivali'nde finale kaldı.

Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü 2. sınıf öğrencisi Abdurrahman Demir yönetmenliğinde, çekimleri Konya’da gerçekleştirilen “Kırmızı” belgesel filmi daha önce farklı film festivallerinde 8 kez finale kaldı. Bu başarı ile ilk kez uluslararası bir festivalde finale adını yazdıran film, festival yolcuğuna devam ediyor ve gerçekleşecek ödül törenlerini bekliyor. Festivalde ödüller, 15 Mayıs tarihinde Kanada’da düzenlenecek olan ödül töreninde sahiplerini bulacak.



Gümüşhane Üniversitesi Kanada’da Finalde
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler