Gümüşhane'de "Bahar Şenliği" düzenlendi

Gümüşhane'de bahar şenliği coşku ile düzenlendi.

Gümüşhane'de "Bahar Şenliği" düzenlendi

Gümüşhane'de baharın müjdecisi Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında bir firmanın organizasyonda Bahar Şenliği düzelendi.


Merkeze bağlı Gümüşkaya Köyü Konar Mahallesi’nde düzenlenen şenliğe Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, MHP İl Başkanı Nadim Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fahri Yalçın, Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir, firma sahibi Mesut Çiçek ve öğrenciler katıldı. 

Belediye Başkanı Ercan Çimen etkinlikte yaptığı konuşmada, Gümüşhane’de Nevruz’un etkinliklerinin devam ettiğini belirterek, "Bildiğiniz üzere bu hafta Nevruz Haftası. Ateşi yaktık havalar da ısınmaya başladı. Gümüşhane iyi bir kış geçirdi. Gümüşhane’de eksi 25’i ilk defa bu yıl gördük. İnşallah baharı ve yazı bereketli olur. Hem ilimize hem de ülkemize bereket getirir." dedi.

Organizasyon için firma sahibi Mesut Çiçek ve çalışanlarına teşekkür eden Çimen, "Ben şehrin bir abisi olmak istiyorum, tek hedefim o. Protokol çok da bana göre değil. Allah bana belediye başkanlığı görevini nasip etti. Yaklaşık 3 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Başkan Çimen, şehirde eğitim gören öğrencileri önemsediklerini vurgulayarak, "Gümüşhane’de 3 kişiden biri öğrenci. Gümüşhane’nin kaderini üniversite öğrencileri değiştirdi. Bu şehir değerli bir şehir. Dağını, taşını seviyoruz ve bu şehre hizmet ediyoruz." diye konuştu.

Gümüşhane'de

Gümüşhane'ye yapılan hizmetlerden bahseden Çimen, şöyle konuştu:

"Sema Doğan Parkı’nda mayıs ayında iki tane sinema salonunu, bowling salonu kuruyoruz.  Şu anda çalışmalar yapılıyor. Parkta insanların rahatlıkla oturabileceği 22 tane kamelya yaptık. Karadeniz Bölgesi'nde böyle bir yer olmayacak. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Yine parkta 2 bin kişilik etkinlik alanı yapıyoruz. Spor alanları, bilardo masaları olacak, kısaca çok şahane bir eğlence merkezi olacak. Şehrin merkezine gençlik parkı yapıyoruz. 19 Mayıs’ta Milli Eğitim Bakanı Sayın İsmet Yılmaz’ın katılımıyla açılışını yapacağız. Gençlik parkında çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Nisan ayı içinde de teleferik işinin de temellerini atacağız. Teleferik gençlik parkından Karşıyaka Tabiat Parkı'na çıkacak. Alışveriş merkezinin de ihalesini yaptık. Gümüşhane alışveriş merkezine kavuşacak. Modern pazar yeri inşaatımızda bu yıl bitiyor. Bu heyecanımızı sizden alıyoruz. Bunları sizler için yapıyoruz. Gümüşhane kabuğunu kırdı, gelişiyor, gelişmeye devam edecek."

Gümüşhane'de


Firma sahibi Mesut Çiçek ise Bahar Şenliği'nin ilkini düzenlediklerini söyledi.

Düzenlenen bahar şenliğinde öğrencilerin doyasıya eğlendiğini dile getiren Çiçek, "Bu yıl apart olarak bahara merhaba şenliğinin birincisini düzenledik. Bu tür etkinliklerimizi her yıl devam ettirmek istiyoruz. Bu tür organizasyonlar öğrenciler açasından çok önemli. Öğrenci bizim için çok değerli. Öğrencilerimize sahip çıkma adına etkinlik düzenledik." dedi. 

Gümüşhane'de

Gümüşhane'de

Gümüşhane'de

Gümüşhane'de

Gümüşhane'de

Gümüşhane'de

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel