Gümüşhane'de 2 araç kavşakta birbirine girdi, 8 kişi yaralandı

Gümüşhane'de iki aracın karıştığı kazada 8 kişi yaralandı.

Gümüşhane'de 2 araç kavşakta birbirine girdi, 8 kişi yaralandı

Gümüşhane’de kavşak içerisinde çarpışan iki araçta bulunan 8 kişi yaralandı.

Kaza Gümüşhane’nin Arzular-Kabaköy Beldesinde bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.U. idaresindeki K GH ... yabancı plaka ticari araç ile İ.Ü. kontrolündeki 04 AV ... plakalı araç henüz belirlenemeyen bir sebeple kavşak içerisinde çarpıştı. Araçlar çarpmanın etkisiyle savruldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 araç kavşakta birbirine girdi, 8 kişi yaralandı

Kazada 04 AV ... plakalı araç içerisinde bulunan 3 aylık A.E.Ü. ve 5 yaşındaki Ü.Ü. ile birlikte Ü.Ü., M.Ü. olmak üzere 4 kişi yaralandı. K GH ... plakalı araçta da H.U., G.U., E.E. ve E.E. olmak üzere 4 kişi yaralanırken meydana gelen kazada toplam 8 kişi yaralandı.

2 araç kavşakta birbirine girdi, 8 kişi yaralandı

Yaralılar olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel