Gümüşhane'de 19 bin 413 öğrenci karne alacak

2017-2018 eğitim-öğretim yılı sona eriyor.

Gümüşhane'de 19 bin 413 öğrenci karne alacak

Gümüşhane'de ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören 19 bin 413 öğrenci, karne heyecanı yaşayacak.

İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının yarın sona ereceğini hatırlattı.

Türkiye genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullarla birlikte yarın kentte 19 bin 413 öğrenci ile bin 506 öğretmenin yaz tatiline gireceğini aktaran Doğan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Karnedeki notlar sadece öğrencinin değil ebeveyn olarak sizlerin ve bizlerin de notlarıdır. Çocuklarımızın notları düşük diye cezalandırma yolu yerine onlarla empati kurarak olumlu yaklaşım göstermeniz gerekiyor. Her şartta bu gençler bizim geleceğimizdir. Bu karne dönemi ile başlayacak olan uzun tatil döneminde öğrencilerimizin dinlenmelerini, eğlenmelerini, gezmenin yanında bol bol kitap okumalarını, spor yapmalarını ve bir plan dahilinde büyüklerini, akrabalarını ziyaret ederek köylerine zaman ayırmalarını öneriyor, sağlıklı, sıhhatli bir tatil geçirmelerini diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel