GSB, personel alımı sonuçlarını duyurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın (GSB) açtığı ilanlarda hız kesilmiyor. Sene içerisinde birçok pozisyonda işçi alımı gerçekleştiren GSB, geçtiğimiz günlerde duyurduğu 4147 personel alım sonuçlarını da açıkladı.

GSB, personel alımı sonuçlarını duyurdu

Güvenlik, koruma ve büro personeli olmak üzere toplamda 4147 işçi alımı gerçekleştiren GSB alım sonuçlarını duyurdu.

Gsb gov tr duyurularda paylaşılan personel alımı son olarak büro, güvenlik ve koruma için 4147 kişiyi istihdam edeceğini duyurmuştu. GSB personel başvuru süreci tamamlandı ve kura sonuçları belli oldu. GSB 4147 personel alımı sonuçları için haberimizin aşağı kısmına doğru gidebilirsiniz.  

GSB 4147 PERSONEL ALIMI SONUÇLARI 2022 
Gençlik ve Spor Bakanlığı 4147 personel alımı içib Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu Twitter hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Bakanlık GSB personel alımı hakkında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 kişinin taşra teşkilatında görevlendirileceğini açıklamıştı. Yapılan duyuruya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı çatısı altında 300 büro personeli, 866 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 bin 981 destek personeli alımı gerçekleştirildi. GSB personel alımı başvuruları sonrasında binlerce kişinin beklediği sonuçlar da açıklandı.

GSB PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI GERÇEKLEŞTİRDİ!
Uzun bir süredir merakla beklenen GSB işçi alımı için adaylar başvuru işlemlerini gerçekleştirdi. GSB bünyesinde kadrolu bir şekilde çalışmak isteyenler adaylar,  10-15 Eylül 2022 tarihleri içerisinde e-Devlet kapısından Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) web sitesi üzerinden başvuru işlemlerini yaptı.

GSB YERLEŞTİRME SONUÇLARI VE İTİRAZ
1) İstihdam edilecek adaylar yerleştirme neticelerine dair bilgilerini Kariyer Kapısı üzerinden görebilecek.

2) Yerleştirme neticeleriyle ilgili itirazlar, sonuçların duyurulmasından itibaren 3 (üç) iş günü içinde ıslak imzalı ve yazılı olarak Personel Genel Müdürlüğü Eğitim ve Sınavlar Daire Başkanlığına gerçekleştirilecektir. İtirazlar, maksimum 5 (beş) iş günü içinde araştırılarak karara bağlanacak ve adayın itiraz dilekçesinde verdiği posta adresine gönderilecektir.

3) Duyurulan tarihler içerisinde yapılmayan, e-posta veya faks ile gerçekleştirilen, itiraz dilekçesinde T.C. Kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adres bilgileri olmayan dilekçeler ile yapılan itirazlar kabul görmeyecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam