GS-TS 'nin 103 randevusu

Ezeli rekabette iki takım arasında oynanan 102 maçta sarı-kırmızılı takım 46, bordo-mavili takım ise 33. kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 23 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Galatasaray'ın attığı 129 gole, Trabzonspor 110 golle cevap ve

GS-TS 'nin 103 randevusu
Ezeli rekabette iki takım arasında oynanan 102 maçta sarı-kırmızılı takım 46, bordo-mavili takım ise 33. kez sahadan galibiyetle ayrıldı. 23 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı. Galatasaray'ın attığı 129 gole, Trabzonspor 110 golle cevap verdi.

LİGDE GALATASARAY ÜSTÜN
İki takım arasında ligde oynanan maçlarda da Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın 30 galibiyetine karşılık bordo-mavili takımın 21 galibiyeti bulunuyor. 17 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Galatasaray'ın 84 golüne, Trabzonspor 74 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan maçları ise sarı-kırmızılı takım hem iç sahada hem de dış sahada 1-0'lık skorlarla kazanmıştı.

İSTANBULDA OYNANAN MAÇLAR
Galatasaray ile Trabzonspor arasında İstanbul'da oynanan maçlarda da sarı-kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor. Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan 34 maçta Galatasaray'ın 18, Trabzonspor'un ise 7 galibiyeti bulunuyor. 9 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Sarı-kırmızılı takım, attığı 50 gole karşılık ise kalesinde 32 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor