Görme engellilerden şov

Dostluk havasında başlayan karşılaşma 0-0 golsüz sona erdi. Ordu Görme Engelliler ile Tokat Erbaa Belediyesi Görme Engelliler futbol takımı arasında oynanan maçta, sporcular arasında yaşanan diyaloglar maça damgasını vurdu. Görme engelli futbolcular elle

Görme engellilerden şov
Dostluk havasında başlayan karşılaşma 0-0 golsüz sona erdi.
Ordu Görme Engelliler ile Tokat Erbaa Belediyesi Görme Engelliler futbol takımı arasında oynanan maçta, sporcular arasında yaşanan diyaloglar maça damgasını vurdu.

Görme engelli futbolcular elle oynama kararı veren hakeme 'Ne eli hocam zaten görmüyoruz', faul yapan rakip oyuncusuna ise 'Kör müsün?' şeklindeki diyaloglar izleyenleri gülmekten kırdı, geçirdi.

Daha önce Erbaa'da yapılan dostluk maçının rövanşında ilk önce futbolcuların gözleri bantlandı. Tüm oyuncuların hazırlıklarını tamamlanmasından sonra
görme engelli sporcular sahada 20'şer dakikadan 40 dakika boyunca ter döktü.

Çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takımda üstünlük sağlayamayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz beraberlikle sona erdi. Karşılaşma sonrası birbirini sarılarak tebrik eden futbolcular, görme engelliler arasında yaşanan bu dayanışmanın tüm spor dallarında olması gerektiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor