Gönül Dağı hayranları o tarihi bekliyordu!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı Dünya Kupası nedeniyle ara girmişti. Dünya Kupası maçları nedeniyle araya giren dizi, 2 haftadır yayınlamıyor.

Gönül Dağı hayranları o tarihi bekliyordu!

İzleyiciler tarafından 10 Aralık 2022 Cumartesi günü yayınlanması beklenen dizi yayın akışında gözükmedi. Bununla birlikte "Gönül Dağı ne zaman hangi tarihte başlayacak? sorusu gündeme getirildi. Peki, Gönül Dağı, başlayacak mı, ne zaman? İşte, detaylar.... TRT 1'in en sevilen dizisi Gönül Dağı ne zaman başlayacak? sorusu haftalardır merak konusu oluyor. Dünya Kupası maçları nedeniyle araya giren dizi, 2 haftadır yayınlamıyor. İzleyiciler ise tarih araştırmalarına başlıadı. Peki Gönül Dağı ne zaman? İşte, detaylar...

GÖNÜL DAĞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni bölümüyle 10 Aralık Cuma günü ekrana gelmesini bekleyenler hayal kırıklığına uğradı. TRT 1 yayın akışına göre Gönül Dağı bu haftada da yayınlamayacak.

GÖNÜL DAĞI TRT 1 YAKIŞINDA VAR MI?

TRT 1'in 10 Aralık 2022 Cumartesi günü yayın akışında "Yerli Dizi" ibaresi bulunuyor. Bu hafta fa Gönül Dağı'nın özel bölümü ekranlarda olacak.

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elif, annesinin kasabaya dönüşüyle birlikte ikilem içinde kalır. Geçmişin acı travmalarını derinden hisseden Elif, annesinin hikayesini öğrendiğinde onu affedebilecek midir? Amcaoğullarıyla en iyi nişan organizasyonunu yapma konusunda iddialaşan Cemile, Asuman ve Zahide kolları sıvamıştır.

Asuman müzik okulunda Mahmut Tuncer'le karşılaşınca onu nişanda sahneye çıkmaya ikna eder. Mahmut Tuncer'in Gedelli'ye gelişiyle birlikte başta amcaoğulları olmak üzere herkeste hem şaşkınlık hem de sevinç oluşur.. Büyük iş başardıklarını düşünen Cemile ve Asuman, nişan günü Mahmut Tuncer'in kaçırılmasıyla zor duruma düşer ve soluğu amcaoğullarının yanında alır. Nişan saatine kadar Mahmut Tuncer'i bulabilecekler midir?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler