Gökten mobilya yağdı

Miami’de fırtınalı havada uçan mobilyalar yağmur gibi yağdı. Fırtınanın yüksek binaların balkonlarından uçurduğu koltuk, masa, sandalye ve şezlonglar araçların geçtiği caddeye düştü.

ABD’nin Florida eyaletinin ünlü Miami kentinde meydana gelen fırtınada evlerin balkonlarında bulunan eşyalar havalandı. Şezlong, masa, sandalye ve koltuklar şiddetli rüzgarın etkisiyle havalanarak caddeye savruldu. Cumartesi günü meydana gelen olay bir apartman dairesinin sakini tarafından an be an kaydedildi.

Görüntülerde havada uçan bir kanepenin caddeye düşüyor ve kısa bir süre sonra da komşunun balkonundan bir sandalye araçları teğet geçerek yola düşüyor. Görüntünün kaydedildiği evdeki insanların şaşkınlıkları ve attığı çığlıkların sesleri videoda yer alıyor. Yüksek binalardan diğer mobilya parçaları düşmeye devam ederken, “Biri çıksın ve şu mobilyalara otursun” şeklinde esprili yorumlar da yapılıyor.

Video Cumartesi günü Youtube’a yüklendikten bu yana 240 binden fazla görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar