Yatağa bağımlı yaşlı kadının acı sonu

92 yaşındaki yatağa bağımlı yaşayan kadın acı şekilde hayatını kaybetti.

Yatağa bağımlı yaşlı kadının acı sonu

 Giresun’un Eynesil İlçesi Boztepe Mahallesinde bir evde çıkan yangında Elmas Küçükal (93) adlı yaşlı kadın yanarak hayatını kaybetti 

Edinilen bilgilere göre, Elmas Küçükal iki oğlunun da altlı üstlü ikamet ettiği evin yan tarafında özel bir odada kalıyordu. Dün gece saat 03.00 sıralarında evin içinde duman ve yangın kokusu olduğunu fark eden Elmas Küçükal’ın yakınları itfaiyeye haber verdi. Yaklaşık 1 yıldır beyin felcine bağlı yaşam mücadelesi veren Elmas Küçükal, çıkan yangında hayatını kaybederken, yangın Vakfıkebir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin de katılımı ile güçlüklü söndürüldü.Yaşlı kadının cansız bedeni ise Görele Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeni Küçükal’ın yattığı havalı yatağın elektrik aksamından kaynaklandığı kaydedilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yatağa bağımlı yaşlı kadın yangında can verdi

Yatağa bağımlı yaşlı kadın yangında can verdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel