Üst geçide çıkıp intihara kalkıştı

Yaşlı bir kadın üst geçide çıkarak intihar girişiminde bulundu. 

Üst geçide çıkıp intihara kalkıştı
 Giresun’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen yaşlı bir kadın üst geçide çıkarak intihar girişiminde bulundu. 

Edinilen bilgilere göre, Ayşegül Aktaş (55) isimli yaşlı kadın Giresun Valiliği önünden bulunan üst geçide çıkarak intihar girişiminde bulundu. Vatandaşlar, üst geçidinüzerine çıkan kadını görmesi üzerine olay polise haber verildi. Üst geçidin bulunduğu yere gelen polis ekipleri trafiği durdurarak güvenlik önlemi alırken, itfaiye ve sağlık ekipleri de olay yerine gelerek intihar girişimine karşı tedbir aldı. Alana toplanan vatandaşların yaşlı kadının üst geçite nasıl tırmandığını birbirlerine sordukları görüldü.

Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenilen yaşlı kadını polisler uzun süren çabaların ardından intihardan vazgeçirdi. Üst geçitten indirilen yaşlı kadın daha sonra sağlık kontrolü için Giresun Prof. Dr. A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler