Tefecilere şafak operasyonu

Giresun’da tefecilere şafak operasyonu 

Tefecilere şafak operasyonu

Giresun’da polis uzun zamandır takibe aldığı tefecilere şafak vakti operasyon düzenledi.

Giresun'da Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda il merkezinde toplam 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 

Şüpheli şahısların ikamet adreslerinde, iş yerlerinde ve tespit edilen araçlarında yapılan aramalar neticesinde tefecilik suçu ile bağlantısı olabileceği değerlendirilen çok sayıda belge ve doküman, ele geçirilerek el konuldu. 

Gözaltına alınan T.S, E.S, D.Y. ve S.Ç. isimli 4 şüpheli Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı'na mevcutlu olarak çıkartıldı. 

Şüphelilerden, T.S. ve E.S. isimli şahıslar sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Giresun E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Diğer iki şüpheli S.Ç. isimli şahıs hakkında Adli Kontrol Kararı uygulanmış D.Y. isimli şüpheli Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel