Rabia Naz davasında flaş sözler: Haluk Levent arkamda!

Şaban Vatan ve gözaltındaki 3 kişi serbest bırakıldı

Rabia Naz davasında flaş sözler: Haluk Levent arkamda!

Giresun’un Eynesil ilçesinde evinin önünde şüpheli bir şekilde yaralı bulunarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan ve beraberindeki 3 kişi gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“Şantaj, kasten yaralama, tehdit, hakaret, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs" suçlarından hakkında soruşturma başlatılan Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan ile Canan Coşkun, Kazım Kızıl ve Tuba Demir gözaltına alınmıştı. Emniyetleri işlemleri tamamlanan zanlılar adli makamlara sevk edildi. Şaban Vatan, Canan Coşkun, Kazım Kızıl ve Tuba Demir çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Şaban Vatan hakkında soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal'ın evine yaklaşmama kararı verilirken, 3 kişi hakkında ise yurt dışına çıkış yasağı konulduğu belirtildi.

İfadesi ortaya çıktı!

Giresun’un Eynesil ilçesinde 12 Nisan 2018 günü evinin önünde şüpheli bir şekilde ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan ve yanındaki Canan Coşkun, Kazım Kızıl ile Tuba Demir’in ‘komisyon’ adını kullanarak sorguladıkları Mürsel Küçükal’ın emniyette verdiği ifade oraya çıktı.

Küçükal, emniyetteki ifadesinde, Şaban Vatan’ın kendisine, “istersen eşinle sen benim evime gelebilirsin seni koruyabilirim sana para da verebilirim. Haluk Levent arkamızda Koskoca Haluk Levent arkamızda meclis üyeleri de arkamıza arkamda kuvvetli paradan sıkıntı olmaz’ dediğini söyledi.
Kendisinin 4 kere olay yerinde sırt üstü süründürüldüğünü ifade eden Mürsel Küçükal, “Şaban Vatan atölye içerisinde bana ‘Ben seni iyi tanıyorum ben sana telefon numaramı verdim, Beni niye aramadın, fabrikaya da gel dedim niye aramadın beni’ dedi. Daha sonra, ‘istersen eşinle sen benim evime gelebilirsin seni koruyabilirim sana para da verebilirim Haluk Levent arkamızda Koskoca Haluk Levent arkamızda meclis üyeleri de arkamıza arkamda kuvvetli paradan sıkıntı olmaz’ dedi. Şaban bana bunları söylerken odada bulunan şahıslar hepsi bizi seyrediyordu. Sanırım kamera ile çekim yapıyorlardı. Şaban devamında bana ‘Seni yakacaklar, olay senin üzerine kalacak” dedi” ifadelerini kullandı.

“Ben kendisine ‘DNA işi var O, ne dedim” diyen Mürsel Küçükal’a Şaban Vatan’ın cevabının ise, “Şaban bana, 'Kızımın tırnak içerisindeki DNA mı? Onu ayarlarız ona bir DNA uydururuz onu adli tıpta ayarlarız’ dedi. Ben bir şey demeden korktuğum için kabul etmiş gibi davrandım. Sonra da odada bulunan şahıslar hep birlikte dışarı çıktık” dediği ifade tutanaklarına yansıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel