Polisten sürücülere çay ikramı

Giresun'un Görele ilçesinde, Kurban Bayramı için memleketlerine giden sürücüleri polis ekipleri durdurarak çay ikram etti.

Polisten sürücülere çay ikramı

Emniyet Müdürlüğü tarafından uygulanan "Trafikte Mola Verin Hayata Gülümseyin" projesiyle Görele Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından oluşturulan kontrol noktasında sürücülere çay ve kahve ikram edildi.

İstasyon Amir Vekili Cemal Gemicioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, trafiğin yoğun yaşandığı bölgeleri seçerek, sürücülere çay ve kahve ikram ettiklerini, bu sayede olası kazaları büyük ölçüde engellediklerini, trafik akışını da rahatlattıklarını söyledi.

Gemicioğlu, trafik kazalarının en büyük nedeninin uykusuzluk ve hız olduğunu belirterek, "Bu uygulama her bayramda gerçekleştirilmekte. Bizler sürücülerimizin bir nebze rahatlaması ve dinlenmesi için çay ve kahve ikramında bulunuyoruz. Böylelikle olası trafik kazalarının önüne geçmiş ve engellemiş bulunuyoruz." dedi.

İstanbul'dan Rize’ye giden İsa Hurşit Ağaoğlu, "Güzel bir karşılama. Ceza yerine çayla karşılaşama bizleri oldukça rahatlattı." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel