Manasur parka kavuştu

Giresun’un Görele ilçe Belediyesi tarafından hizmete giren Manasur Piknik alanı çocuk parkına da kavuştu. 

Manasur parka kavuştu
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in talimatıyla hizmete giren yeni konseptiyle vatandaşlara aynı anda hem piknik yapma hem de eğlenme fırsatı sunan, düğün, kına, nişan ve sünnet eğlencelerinin vazgeçilmesi haline gelen Görele Belediyesi Manasur Piknik alanına çocuk oyun parkı da kuruldu.

Manasur Piknik alanını ziyaret ederek, yapılan çocuk parkını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Tolga Erener, vatandaşlara ve çocuklara yönelik hizmetlerin devam edeceğini belirterek, “İlçemiz hizmet ve yatırım anlamında gelişmeye, genişlemeye devam ediyor. Vatandaşlarımızın gözdesi haline gelen mesire alanımızın çocuk parkı ihtiyacını da belediyemiz olarak giderdik. Aileler doyasıya pikniklerini yaparken, çocukları da parkımızda eğlenebilecekler. Parkımızda her şey düşünülerek dizayn edilmiştir. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel