Lunaparkta tren raydan çıktı! 1 ölü 3 yaralı

Giresun'da bir lunaparkta eğlence treni raydan çıkarak 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı.

Lunaparkta tren raydan çıktı! 1 ölü 3 yaralı

Giresun'da lunaparkta trenin raydan çıkması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü 3 kişi ise yaralandı.

Hacı Hüseyin Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir lunaparkta, eğlence treni raydan çıkarak yere düştü.
Lunaparkta tren raydan çıktı! 1 ölü 3 yaralı
Olayla ilgili açıklama yapan Giresun Milletvekili Kadir Aydın : '' Bu akşam Lunapark’ta oyun treninin raydan çıkması ile gerçekleşen talihsiz bir kaza sonucu Giresun Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görevli Komiser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe vefat etmiş, eşi Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Samet Dilekçe, Şevval Akbaş ve Fatma Akbaş yaralanmıştır.

Merkez Lunapark mevkiinde Oyun treninin raydan çıkması sonucu yaralanan komser Yardımcısı Sinem Gülşen Dilekçe'nin hayatını kaybettiği bildirildi.Allahım rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Acılı ailesine sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar niyaz ediyorum. Vefat eden emniyet personelimize Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve sevenlerine sabırlar diliyorum. ' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel