Karadeniz 2 çocuğa mezar oldu... Aileleri perişan

Giresun'da denize giren 3 çocuktan 2'si boğuldu. Çocuklarını kaybeden ailelerin kahrolduğu anlar yürek dağladı.

Karadeniz 2 çocuğa mezar oldu... Aileleri perişan

Giresun’da denizde kaybolan 3 çocuktan 2'si öldü, birinin durumu ise ağır. Olayı haber alan çocukların aileleri sahil kenarına gelerek arama kurtarma çalışmalarını takip etti. Sinir krizi geçiren çocuklardan birinin babasına ise sağlık ekipleri müdahale etti.

Giresun’un Piraziz ilçesi Bahçelievler Mahallesi Eğrice mevkisinde Furkan (7) ve kardeşi Gürkan Memiş (6) ile kuzenleri Melih Memiş (7) serinlemek için denize girdi. Çocukların akıntıya kapılarak kaybolduğunu gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine AFAD, AKUT, sahil güvenlik ve Giresun Belediyesi itfaiye ekipleri çalışma başlattı.  Olayı haber alan çocukların aileleri sahil kenarına gelerek arama kurtarma çalışmalarını takip etti. Sinir krizi geçiren çocuklardan birinin babasına ise sağlık ekipleri müdahale etti.Arama çalışmalarında Furkan Memiş kurtarıldı, Gürkan Memiş ile Melih Memiş'in cesedine ulaşıldı. Durumu aüğır olan Furkan Memiş, Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel