Görele'de yaz okulu açıldı

Giresun'un Görele ilçesinde öğrenciler için yaz okulu açıldı.

Görele'de yaz okulu açıldı

Görele Belediyesi tarafından, önceki yılda yoğun olması ve öğrencilerin yaz tatillerini değerlendirmek, faydalı aktivitelere yönlendirmek amacıyla yeniden yaz okulu açıldı. 


Öğrenci velileri tarafından ilgiyle karşılaşan yaz okulunda 7-12 yaş grubu öğrenciler, Türkçe, Matematik, İngilizce, Fen Bilimleri, Kur’an eğitimi, resim, heykel, taş boyama, ahşap boyama, ebru sanatı gibi sanatsal, izcilik, kamp ve gezi organizasyonları, yüzme kursu gibi spor faaliyetlerinin yanı sıra zeka- beceri oyunları, müzik kursu, Türk Halk oyunları ve modern dans eğitimlerinden faydalanabileceklerdir.

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Gençlik Merkezi'nde açılan yaz okulunu çalışmalarını yerinde takip ederek öğrencilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Tolga Erener, yaz okuluna kayıtların devam ettiğini belirterek, “Göreleli çocuklar spora ve eğlenceye doyacaklar, çeşitli eğitimlerle kendilerini geliştirip, farklı etkinliklerle kendilerini geleceğe hazırlayacaklardır. Bu okullarda çocukların alacakları eğitimler sadece spor odaklı olmayacak. Öğrenciler, fiziksel gelişimlerinin yanı sıra, geleneksel çocuk oyunlarından değerler eğitimine kadar birçok faydalı etkinlik ile kendilerini hem sosyal hem de kültürel açıdan donanımlı hale getirebilecekleri eğitimleri alacaklardır. Belediye olarak geleceğimize yönelik yaptığımız ve yapacağımız hizmetler, katkılar devam edecektir. Eğitimin her alanında öğrencilerimizin yanındayız. Kursumuza kayıtlarımız devam etmektedir” dedi.

Görele Belediyesi yaz okuluna kayıt yaptırmak isteyenler Görele Belediyesi beyaz masa birimine müracaa edebilir veya (0454) 515 10 10 numaralı hatla iletişime geçebilirler.

Görele'de yaz okulu açıldı
Görele'de yaz okulu açıldı
Görele'de yaz okulu açıldı








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel