Giresunspor'da transfer harekatı

Giresunspor bir yabancı forvet oyuncusu ile yerli bir kaleci almak istiyor

Giresunspor'da transfer harekatı
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, bu hafta içerisinde bir yabancı forvet oyuncusu ile yerli bir kaleciyi kadrolarına katmayı hedeflediklerini söyledi.

Bozbağ,  yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü, önceliklerinin kaleci ve forvet bölgeleri olduğunu belirtti.

Forvet hattı için Fransa'nın 2. Lig ekiplerinden Nancy kulübünde oynayan Junior Dale'nin listelerinin ilk sırasında yer aldığını vurgulayan Bozbağ, "Bu oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. Kendisi ile anlaşmak istiyoruz. Bir kaç güne kadar bu transferi bitirmeyi hedefliyoruz. Yine yerli bir kaleci arayışlarımız var ve listemizdeki isimlerle görüşmelerimiz devam ediyor. Bu hafta içerisinde hem yabancı forvet hem de yerli kaleci transferini tamamlamayı arzu ediyoruz." dedi.

Takımın Ankara Kızılcahamam'da sezon öncesi hazırlık kampını sürdürdüğünü, kendisinin de yarın kampı ziyaret edeceğin ifade eden Bozbağ, şöyle konuştu:

"Teknik heyetimiz ve yönetim kurulu arkadaşlarımızdan aldığım bilgiler her şeyin istenildiği gibi gittiği yönünde. Yarın ben de kampa katılacağım. Hem teknik heyetimizle, hem de yönetici arkadaşlarımızla toplantılar yapacağım. Teknik heyetten bir rapor alarak kamp çalışmaları ile oyuncuların durumlarını değerlendireceğiz." 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel