Giresun'da okullar tatil mi? Valilik açıkladı

Giresun'da kar yağışı nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı sorusu yanıt buldu. Giresun'da okullar tatil mi? Valilikten açıklama.

Giresun'da okullar tatil mi? Valilik açıkladı

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle eğğitime ara verilip verilmeyeceği konusunda açıklama valilikten geldi. Giresun'da okullar tatil mi? İşte detaylar...

Giresun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 4 ilçede tüm, 7 ilçede de köy okullarında yarın eğitim öğretime ara verilecek.

Valilikten yapılan açıklamada, Çanakçı, Dereli, Güce ve Yağlıdere ilçelerinde yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde eğitim öğretime 17 Ocak Pazartesi ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, Doğankent, Espiye, Görele, Eynesil, Keşap, Piraziz ve Tirebolu ilçelerinde ise köy okullarında yarın eğitim öğretime ara verileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel