Giresun'da feci olay! İki işçi feci şekilde öldü

Yüksek gerilimle gelen ölüm

Giresun'da feci olay! İki işçi feci şekilde öldü
Giresun’un Güce ilçesinde iki inşaat işçisi yüksek gerilim hattına kapılarak hayatını kaybetti, bir işçi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Kemaliye mahallesinde bir inşaatta çalışan 2 işçi inşaatın son katındaki kolon için kalıplama işlemi yaparken, binaya yakın bir mesafeden geçen yüksel gelirim telini fark etmediler. Kalıplamak için kullanılan inşaat demiri ile elektrik teli temas edince kalıpta çalışan iki işçi elektrik akımına kapıldı. Akıma kapılan işçiler Muhittin Durdu (32) ve Ali Yiğit (52) olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşlarına yardım etmek isteyen bir başka işçi ise ağır yaralandı. Yaralı işçi hastaneye kaldırılırken, olay yerindeki iki işçinin cansız bedeni ise savcılık incelemesinden sonra hastane morguna sevk edileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler