Giresun'da can kaybı arttı! Şehit sayısı 3 oldu

Giresun'daki selde can kaybı arttı. Şehit sayısı 3'e, vefat eden kişi sayısı ise 7'ye yükseldi.

Giresun'da can kaybı arttı! Şehit sayısı 3 oldu

Giresun ve ilçelerinde dün etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan selde şehit sayısı 3'e, vefat eden kişi sayısı ise 7'ye yükseldi.

Tirebolu-Doğankent yolunda içinde 5 jandarma personelinin bulunduğu aracın menfezin çökmesi sonucu dereye düştüğü bölgede dün sabahtan bu yana yapılan arama çalışmaları neticesinde 3. jandarma görevlisinin de cansız bedeli bu sabah bulundu.

Olay yerinden 4 km ileride dere yatağında bulunan jandarma uzman çavuşun kimliği ile ilgili bilgi verilmezken, kayıp 9 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

GÜMÜŞHANELİ UZMAN ÇAVUŞ BURAK TOK

Giresun’un Tirebolu ilçesinde sel felaketinde kaybolan askerlerden birisi olan Gümüşhane’nin Köse ilçesi nüfusuna kayıtlı Burak Tok’un cansız bedenine ulaşıldı.

Evli ve 1 çocuk babası 28 yaşındaki Burak Tok’un eşinin ikinci çocuklarına hamile olduğu ve Giresun’a 1 ay önce tayininin çıktığı öğrenildi.

Köse’de kayıp haberinin alınmasının ardından kayıp Uzman Çavuş Burak Tok’un babası Kadir Tok’un evinin önünde ambulans ve polis ekipleri hazır bulundurulurken, Baba Tok, kayınpederi ve akrabaları olay yerinde evlatlarını arama çalışmalarını acılı şekilde takip ediyordu. Tok'un cansız bedeni Tirebolu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Araçların yollarda sürüklendiği, caddelerin taş ve toprakla dolduğu felakette Tirebolu ilçesinin Eymür köyünde bir kadının sele kapılarak kaybolduğu yönündeki ihbar üzerine yola çıkan 5’i Jandarma Uzman Çavuş biri iş makinesi operatörü 6 kişi Karaahmetli köyünde menfezin çökmesi sonucu dereye düşerek kaybolmuştu.

Giresun'da can kaybı arttı! Şehit sayısı 3 oldu

Giresun'da can kaybı arttı! Şehit sayısı 3 oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler