Engelli kadının yol sorunu çözüldü

Görele Kaymakamlığı, engelli ve yaşlı kadının talebine kayıtsız kalmayarak yol sorununu çözdü.

Engelli kadının yol sorunu çözüldü

Giresun’un Görele ilçesine bağlı Taşlık Köyü’nde tekerlekli sandalyeyle yaşayan 71 yaşındaki Emine Eyibil’in bir süre önce dile getirdiği yol talebi kaymakamlık tarafından yerine getirildi.
Birkaç yıl önce geçirdiği felç ve bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle yürüyemeyen Eyibil, evlerinden köy ana yoluna kadar patika yol nedeniyle gitmekte güçlük çekince, oğlu ve yakınları tarafından yaklaşık 50 metre yola ihtiyacı olduğu dile getirilmişti.
Taşlık Köyü’ndeki Emine Eyibil’in talebine duyarsız kalmayan Görele Kaymakamlığı İlçe Özel İdaresi’ne talimat vererek ihtiyaç duyulan yol yapımını gerçekleştirdi.
Annesi Emine Eyibil’i yol olmadığı için el arabasıyla taşıma çilesinden kurtulduğunu ifade eden Nevzat Eyibil “Annem bel fıtığından ve geçirdiği kısmi felç nedeniyle yürüyememektedir. Tedavisi nedeniyle sık sık hastaneye götürmemiz gerekiyor. Yol olmadığından dolayı araç yoluna kadar el arabasıyla taşımak zorunda kalıyorduk. Bu sorunu Kaymakamlığımıza iletince de duyarsız kalmadılar. Evimizin kapısından köy ana yoluna kadar yaklaşık 50 metrelik yolun yapımı gerçekleştirildi. Yol sorunumuzu kısa zamanda çözen ve bu hizmeti bize sunan Kaymakamlığımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler