Doğu Karadeniz'e bir dolgu alanı daha!

Giresun'da Bulancak ilçesi 70 dönüm dolgu alanı için onayı aldı.

Doğu Karadeniz'e bir dolgu alanı daha!

Giresun'un Bulancak ilçe Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Recep Yakar, Karadeniz sahilinde dolgu alanı onayı aldıklarını açıkladı.  Uzun süreden bu yana süren çalışmaların ardından 70 dönüm dolgu alanı onayı alan Başkan Yakar, burada yapılacak olan projeyi de açıkladı.

70 dönüm dolgu alanı ve rekreasyon alanı ile ilgili onayın alındığını ÇED Raporu'nun çıkarıldığını kaydeden Yakar "CHP yönetimi döneminde projesi değiştirilerek sahili bitirilen duble sahil yolundan sonra nefessiz kalan Bulancak İlçesine bir nevi nefes alacak bir alana kavuşacak. Kafe, park alanları, koşu yolu, restoran, mesire alanları, spor kompleksi gibi çalışmaların yapılacağı proje Bulancak ilçesi için muazzam bir proje olarak vatandaşın büyük beğenisini kazanacak" dedi. 

“Bu onayı almak çok zor bir olaydı " diyen Yakar "Ama şükürler olsun teşkilatımızın, milletvekillerimizin yardımı ile Karadeniz sahilinde 2. Dolgu alanını almayı başardık. AK Parti öncesindeki yönetimin ilçemize en büyük ihaneti olan duble sahil yolunun şehrimizin önüne set çekilmesinin ardında Bulancak adeta nefessiz kaldı. Gerçek proje 12 dalga kıran T’li ve sahil yoluyla aynı seviyedeyken dönemin CHP yönetimi maalesef Bulancak ilçesinin tarihine kara bir damga olarak birkaç yer kurtarma adına ilçemize set çektirdiler ve yolu yükselttiler. İlçemiz artık nefes alamaz, deniz göremez hale geldi. Yol bazı yerlerde binaların ikinci katına eşit seviyeye geldi. Bizde bu dolgu alanını ilçemize kazandırarak bir nebze halkımızı denizle buluşturmayı hedefliyoruz. Biz laf değil icraat yapıyoruz. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler