CHPLi vekile saldırıda Bel başkanından garip açıklama

Bulancak'ta Kahvede yaşanan ‘Hayır’ tartışmasına Bulancak Belediye Başkanı Yakar'dan garip açıklama

CHPLi vekile saldırıda Bel başkanından garip açıklama
 
 
Bulancak'ta  Kahvede yaşanan ‘Hayır’ tartışmasına Bulancak Belediye Başkanı Yakar'dan garip açıklama
 
 Giresun’un Bulancak ilçesinde bir kahvehanede yaşanan ve aralarından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’nun da bulunduğu grup ile kahvede oturanlar arasından çıkan referandum tartışması sonrası Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar açıklamalarda bulundu.
Belediye Başkanı Yakar, olayı kendisinin organize ettirdiği iddialarına yanıt vererek, “CHP Milletvekili Sayın Bülent Bektaşoğlu ve çevresindekilerin açık açık isim vererek şahsımı hedef alan beyanatları akla ziyandır, hayal ürünüdür. Olayın kurgu olduğunu, kameraların hazır olduğunu ve olayın arkasında benim olduğumu belirten Bektaşoğlu, sözlerini ispatlamakla yükümlüdür. Aksi takdirde müfteri durumundadır” dedi.

“Bulancak ilçemizde yaşanan talihsiz bir olayın şahsıma fatura edilmesi paranoyak bir bakış açısıdır” diyen Yakar, “Kahvehanede anlık yaşanan talihsiz bir olayın cep telefonuyla çekilmesi ve kamuoyuna yayılması sonucunda özür dilemesi gerekenler, bu işi senaryo ve komplo diye tanımlayarak bizleri zan altında bırakacak açıklamalarla olayı örtmeye çalışanlardır.
 
Benim hemşehrilerimi kimse oyun kurmakla, öldürücü silahlarla saldırmakla ve yobazlıkla suçlayamaz. Bulancak halkına kimsenin iftira atmasına müsaade etmeyeceğiz. Videoda her şey çok açık görünmekte, vatandaşımıza yapılan saldırı apaçık sergilenmektedir. Olay yargıya intikal etmişse her şey ortaya çıkacaktır. Bu iftiralar karşısında bizler de hukuki haklarımızı sonuna kadar arayacağız. İsmimi kullanarak bu oyunu şahsımın kurguladığını iddia eden Bektaşoğlu ve yakınları içinde hukuki süreç başlatılacaktır” şeklinde konuştu.
 
Belediye başkanı Yakar açıklamasını şöyle devam etti: “Bektaşoğlu ve çevresindekiler saldırıya uğradıkları yalanına sığınarak mağdur edebiyatı yapıp, bizleri suçlayan, Bulancak halkına yobaz diye hakaret edenler neden olay akşamında yayın yasağı getirtmişlerdir? Madem saldırıya uğradılar, mağdurlar bırakın herkes izlesin ve kararını versin. Bırakın, videoda kim kime saldırmış kim duvarlara çarpa çarpa darp edilmiş görülsün.
 
Videoda Bektaşoğlu’nun yanındaki şahısların vatandaşa vurmak için nasıl saldırdıkları ortadayken olayın sonundaki bir kareyi alarak 'Saldırıya uğradık' haberleri paylaşmak bunu da bize yıkmak ne Bektaşoğlu’nu ne de CHP’yi aklamaz. Sayın Bektaşoğlu’nun mecliste sergilediği saldırgan davranışlarla milletvekillerine saldırmasını da biz mi organize ettik? Bu zihniyete ve bu zihniyetin vesayetine son vermek için 16 Nisan milat olacaktır. Halkımız kendini 'Hayır' demediği için duvarlara çarpanlardan hesabını sandıkta soracaktır dedi

 YAKAR VUKUTLARI İLE BİLİNİYOR
Giresun'un Bulancak ilçe Belediye Başkanı AKP'li Recep Yakar, “namus” meselesi yüzünden oğlu ile tartışan gence adamlarıyla birlikte meydan dayağı attığı, genç ve amcasının polis tarafından son anda linçten kurtarıldığı iddia edilmişti
 Olay sonrası doktor raporu alan mağdur amca-yeğen Belediye Başkanı ve adamlarından şikayetçi olmuştu

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel