Giresun şehidini uğurladı

 Şırnak'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Komando onbaşı Özkan Kılıç, bugün Giresun'un Keşap ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.Cenazesi dün akşam havayolu ile Trabzon'a buradan da karayoluyla Trabzon'a getirilen şehit asker Özkan Kılıç için

Giresun şehidini uğurladı

 Şırnak'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Komando onbaşı Özkan Kılıç, bugün Giresun'un Keşap ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazesi dün akşam havayolu ile Trabzon'a buradan da karayoluyla Trabzon'a getirilen şehit asker Özkan Kılıç için bugün Keşap Merkez Kubbeli Camii'nde bir tören düzenlendi.

Törene, Giresun Vali Vekili Serdar Polat, Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halim Tırkaz, Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Naci Bakırcı, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Naci Bakırcı, bölücülerin emellerine ulaşamayacağını belirterek "Türkiye bölünmez bir bütündür. Bu hainlerin güçleri vatanı bölmeye yetmeyecektir" dedi.

Törende anne Emine Kılıç ile kızkardeşleri Özlem Çelebi ve Ayşe Tosun'un feryatları yürekleri dağlarken, törene katılan binlerce kişi attıkları sloganlarla terör örgütünü lanetledi. Tören sonrası öğle namazının ardından şehit asker için cenaze namazı kılınırken, cenaze Keşap ilçesine bağlı Harmandarlı köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler