Giresun katı atık bertaraf tesisi eylemi

Giresun'un Görele ilçesinde vatandaşlar yöredeki Katı Atık Birliği Atık Bertaraf Tesisi'nin kapatılması için eylem yaptı.

Giresun katı atık bertaraf tesisi eylemi

İlçeye bağlı Çavuşlu beldesinde vatandaşlar, yaydığı kötü koku nedeniyle mağduriyetler yaşadıkları gerekçesiyle tesisin önünde bir araya geldi.

Yolu kapatan vatandaşlar, tesise gelen çöp kamyonlarının girişine izin vermedi.

Burada grup adına konuşan Çavuşlu Beldesi Merkez Mahalle Muhtarı Selim Hamzaoğlu, tesisin kapatılmasını talep ettiklerini söyledi.

Giresun katı atık bertaraf tesisi eylemi

Tesis nedeniyle mağduriyetler yaşadıklarını savunan Hamzaoğlu, "Artık koku o kadar dayanılmaz hale geldi ki insanlar dışarıya çıkamıyor. Bizim kazanmış olduğumuz bir mahkeme var. Bu kararda bu tesisin kapatılması gerekiyor. Biz bugün buraya geldik. Tesise çöp araçlarının girmesini engelledik. Bundan sonra da sürekli burada olacağız ve çöp araçlarının girmesini engelleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu'nun konuşmasının ardından vatandaşlar olaysız şekilde dağıldı.

Giresun katı atık bertaraf tesisi eylemi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler