Vehbi Koç'tan 15 temmuz mesajı

iş insanı Vehbi Koç 15 temmuz dolayısıyla mesaj yayınladı.

Vehbi Koç'tan 15 temmuz mesajı

Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı, iş insanı Vehbi Koç 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün Türkiye’nin demokrasi zaferi olduğunu belirterek “Türkiye’yi içerden yıkmayı hedefleyen küresel güçler, hain terör örgütü FETÖ eliyle istikrarı bozmayı ve Türkiye’yi kontrol edilebilir hale getirmeyi hedeflediler. Fakat, 15 Temmuz 2016’da hain darbe girişimine karşı bağımsızlık aşkıyla meydan okuyan milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kalkışmayı bastırmış tarihte hiç benzeri olmayacak şekilde tıpkı Çanakkale ruhuyla düşmana geçit vermemiştir.”dedi. 

Türkiye’nin 15 Temmuz’da yaşadığı olayları hiçbir zaman unutmayacağını belirten Vehbi Koç “15 Temmuz Hain darbe girişiminin üzerinden 6 yıl geçti. O hain gecede milletimiz o kadar büyük acılar yaşadı ki 251 vatan evladını şehit verdi, binlerce vatandaşımız gazi oldu. Canı pahasına Milletimizi meydanlara çıkaran güç hiç kuşkusuz Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a duyulan güven ile demokrasi dışı yöntemlere karşı gösterilen tepkiydi. 15 Temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bunun bedelini ağır ödedi. Ve ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek 15 Temmuz’da dünyaya adeta demokrasi dersi verdik.Türk Milleti 15 Temmuz'da yapılanları hiçbir zaman unutmayacaktır. Şehitlerimizin mekânı cennet olsun.” ifadelerini kullandı. 

Türkiye’nin 15 Temmuz’dan ders çıkartarak yoluna daha dikkatli şekilde devam etmesi gerektiğine dikkat çeken Vehbi Koç “Millet olarak yaşananları unutmadan 15 Temmuz’dan büyük ders çıkartmalıyız. Türkiye’nin artık geriye dönüşü mümkün değildir. Çünkü bu millet vesayetçilere karşı demokrasi ve bağımsızlık savaşını 15 Temmuz’da kazanmıştır. Dolayısıyla hiçbir güç bizi eski Türkiye günlerine geri döndüremez. Türkiye bu minvalde kendine rota çizmiş ve hedef olarak 2053 ve 2071’i belirlemiştir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Cumhur İttifakı ile 2023’ten yine zaferle çıkarak yükselişini sürdürmeye devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem