Vedat Yenerer Trabzonspor sözleri sonrasında geri adım attı! Özür diledi

Flash TV’de yayınlanan programda konuşan Vedat Yenerer geri adım atarak özür diledi.

Vedat Yenerer Trabzonspor sözleri sonrasında geri adım attı! Özür diledi

Flash TV’de yayınlanan bir programda Trabzonspor ile ilgili sözler sarfeden İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve gazeteci Vedat Yenerer “Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum” diyerek özür diledi.

Flash TV’de yayınlanan bir programda İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve gazeteci Vedat Yenerer montajlanarak sosyal medyada yayınlanan bir videoyu yayında gerçek gibi lanse ederek, "Bartholomeos, ne Fenerbahçe ne büyük takımları anmamış, Türkiye Milli Takımı'nı bir kez tebrik etmemiş adamın Trabzonspor'u tutuyor olması bir anlam ifade etmiyor mu? Pontusçuluk bu" dedi.

Bu sözleri üzeri büyük tepki çeken Yenerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile özür diledi.

Yenerer, "Çok değerli Trabzonlular ve şampiyonluğa koşan Trabzonsporlular. Dün gece Flaş TV'de PKK/ FETÖ/DHKP-C ve sözde Ermeni/ Sözde Pontus soykırımcılarına, Yunan istihbaratının birlik ve beraberliğimiz bozma amaçlı verdiği desteğe dikkat çekip, çalışmalarından birinin pontusçuların Yunanistan'daki açıklamalarına, üretilen sözde espri amaçlı sahte videolara dikkat çektim. Ortodoks kilisesinin Başpapazının, bir din adamının Trabzon'da Trabzonspor maskesini takarak spora bilerek siyaset kattığına dikkat çektim.

Bu algı amaçlı çalışmaları yalanlamadıklarını hatırlatarak, Trabzonsporumuzun başarısına gölge düşürdüklerini defaaten belirterek kınadım ve "uyanık olmamız gerekiyor" diyerek dikkat çektim. Programın sadece tanıtım videosuna bakarak şahsıma ve İyi partimize ağır eleştiriler ve protestolar olmuştur. Ben Türk milliyetçisi olarak, Trabzonumuz için canımı veririm, Trabzon'un taşını vermem, Asla kara çalmam. Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ama yine de, bana kızan (AKP Trolleri Hariç) can kardeşlerim Trabzonlular'dan ve Trabzonsporlular'dan özür dilerim…” dedi.

Vedat Yenerer Trabzonspor sözleri sonrasında geri adım attı! Özür diledi
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler