Türk balıkçıdan Yunan güçlerine tarihi ayar

Türk balıkçıdan, teknesini taciz edip tehditler savuran Yunan güçlerine tepki.

Yunan sahil güvenlik güçlerinin, Gökçeada açıklarındaki Türk balıkçı ile diyaloğu gündem oldu.

Balıkçı teknesine yanaşıp tehditler savuran ve "Burası Yunan denizi" diyen şahıslar, Türk balıkçının tepkisi ile neye uğradığını şaşırdı.

Yaşananların kayıt altına alındığı videoda balıkçının, "Burası uluslararası. Hiçbir şey yapamazsınız. Siz kimsiniz? Birazdan kaçarsınız zaten. Hainsiniz. Gel de müdahale et bakalım." dediği duyuluyor.

Uluslararası sularda avlanan amatör balıkçı teknesini taciz ve tehditle korkutmaya çalışan Yunan güçleri, balıkçının sert tepkisi ile karşılaştı. O anları kayda alan Türk balıkçılar, kendilerine alaycı bir tavırla bölgeyi terk etmeleri gerektiğinin söylendiğini aktardı.

"GEL DE MÜDAHALE ET BAKALIM"

Görüntülerde Yunan sularında olduklarının söylenmesine sert tepki gösteren balıkçının, "Burası uluslararası. Hiçbir şey yapamazsınız. Siz kimsiniz? Birazdan kaçarsınız zaten. Hainsiniz. Gel de müdahale et bakalım. Ben kimseden korkmuyorum." dediği duyuluyor.

"HER GÜN AYNISINI YAPIYORLAR"

YouTube'da "İlker Reis" sayfasından paylaşılan videonun devamında, Yunan sahil güvenlik güçleri bölgeden uzaklaştı. Balıkçı ise "Her gün aynısını yapıyorlar. Biz buralardan gidersek meydana bunlara kalacak. Kaçmayacağız, buradayız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler