Trabzonspor'dan Hatay'daki yangın bölgesine eğitim desteği

Trabzonspor’dan Hatay Belen yangın bölgesinde başlatılan “el birliği” eğitim projesine büyük destek!

Trabzonspor'dan Hatay'daki yangın bölgesine eğitim desteği

Geçtiğimi hafta Hatay’ın Belen ilçesi Sarımazı bölgesinde üç gün devam edip onlarca ağaç, ev ve iş yerlerini küle çeviren yangın bölgesinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Yurdun dört bir yanından bu ilçeye destekler gelirken Trabzonspor’da bu yaraları sarmak için harekete geçti fakat bu ilçenin Trabzonspor açısından ayrı bir özelliği var.

TRABZONSPOR ŞENLİĞİ DÜZENLEMİŞTİ

Geçtiğimiz yıl sporu ilkokul çağına yayma amacıyla başlatılan “el birliği” isimli projeyle Trabzonspor kulübüne ulaşan proje öğretmeni Osman Güneri, kulüpten sportif malzeme desteğinde bulunulmasını sağladı.

Bordo mavili yönetim bu ilçeye 30 adet Trabzonspor forması göndererek Hataylı öğrencilerin kalbinde taht kurmayı başardı ve bu ilçede Atatürk İlkokulu Müdürü Serdal Sönmezler eşliğinde Trabzonspor şenliği düzenlediklerini aktaran öğretmen Güneri “başlattığımız projeyle öğrencilerimizi küçük yaşlarda spora teşvik etmeyi hedefliyorduk, Trabzonspor kulübüne Tuncay Uzunal Halkla ilişkiler biriminden Emel Beklemiş hanımla iletişime geçip durumu izah ettim kendileri bizlerle çok güzel şekilde ilgilenip konuyu yönetim kuruluna sunduktan sonra ilçemize formalarımızı gönderdiler ve ilçede bambaşka bir hava oluştu. Yönetim kuruluma çok teşekkür ederim” dedi.

HATAYLI ÖĞRENCİLERİN TRABZON HAYALİNE KORONAVİRÜS ENGELİ!

Hataylı öğrencilerin Trabzonspor stadyumunda maç izleme hayalini daha önce Haber 61 aracılığıyla Trabzonspor’a ilettiklerini ve bu hayalin Tuncay Lakot ve ekibi sayesinde gerçekleşmeye yaklaştığını belirten Güneri “Trabzonspor- Başakşehir” maçından bir hafta önce Emel Hanım tarafından müjdeli haberi almıştık, ilçede yine büyük bir heyecan vardı ve çocuklar artık Trabzon hayallerine kavuşmaya hazırdı. Uçak bileti, otel, maç bileti hatta yeme - içme bile en ince detayına kadar 15 kişilik öğrenci ekinimiz için hazırlanmıştı. Maça iki gün kala dünyayı kasıp kavuran koronavirüs ülkemizde de görülmeye başlandığı ilk vakadan sonra ilçe milli eğitim müdürümüz sayın Erdal Ayvazoğlu öğrencilerimizin sağlığı için bu konuyu tekrar gözden geçirmemiz gerektiğini aktarıp toplantı yapmamızı istediği saatler içerisinde maçların ertelendiği bilgisi de gelince Trabzon yolculuğumuz başlamadan bitmiş oldu. Üzerinden aylar geçmesine rağmen öğrencilerim hâlâ beni arayıp virüsün ne zaman biteceğini soruyorlar çünkü onlar için bir hayaldi bu yolculuk. Trabzonspor kulübüne yaşattıkları tüm mutluluklar için gönülden teşekkür ederim” dedi.

TRABZONSPOR’DAN LAPTOP DESTEĞİ

Öğretmen Osman Güneri başlattığı “el birliği” projesiyle bu kez de Belen ilçesinde yer alan bütün okullara “Eba Destek Sınıfı” açmayı hedefleyip tablet ve laptop kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında Trabzonspor kulübüne ulaşarak kulüpten eğitime destek ricasında bulundu ve yönetim kurulu başkanı Ahmet Ağaoğlu yangın bölgesinde etkilenen bu ilçenin talebine 4 laptop desteği sundu. Ayrıca Trabzonspor yöneticisi Ahmet Fikret Gökhan’da bölgeye tekrardan forma göndererek öğrencilerin yüzlerini güldürmeyi başardı.

TRABZONSPOR FUTBOLCULARINDAN PROJEYE VİDEOLU DESTEK

Projeyi desteklediklerini ve bölgeye geçmiş olsun dileklerini çektikleri videoyla dile getiren Trabzonspor futbolcuları “her zaman yanınızdayız Hatay” mesajıyla öğrencilerin ve ilçe sakinlerinin gönlünde taht kurdu.

BELEN ATATÜRK İLKOKULU’NDA TRABZONSPOR EBA DESTEK SINIFI

Bölgeye göstermiş oldukları ilgi ve destekten sonra proje öğretmeni Osman Güneri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, okul Müdürü Serdal Sönmezler ve projede yer alan okul müdürlerinden Celal Doğan ve Cemal Aslan verdikleri karar doğrultusunda Atatürk İlkokuluna Trabzonspor Eba Destek sınıfı ismini vermeyi kararlaştırdılar. Daha sonra da Atatürk İlkokulu öğretmenleri ve proje öğretmeni Osman Güneri tarafından okul bahçesi bordo mavi renklerle donatıldı.

SANATÇI YUSUF GÜNEY’E ÖĞRETMEN GÜNERİ’DEN BÜYÜK TRABZONSPOR SÜRPRİZİ

Yangın felaketi sonrasında ilçeye ziyarette bulunan sanatçı Yusuf Güney ile iletişime geçen öğretmen ilçede başlattığı projeden bahsedip okula davet etti. Bu daveti geri çevirmeyen sanatçı hayırsever iş insanı Özgür Beyaz ile birlikte tablet desteğinde bulunarak okula gelip çocuklarla buluştu ve okulda gördüğü Trabzonspor manzarasıyla çok mutlu olduğunu dile getirip okulu komple bordo maviye boyamak istediğini de aktaran sanatçıya okul müdürü ve proje öğretmeni tarafından Trabzonspor forması hediye edilerek desteği için teşekkür ettiler.

PROJEYE DESTEK VERMEK İSTEYENLER

egitimhane21 instagram hesabından veya Belen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü arayarak ulaşabilirler. Projede nakdi ücret kabul etmeyip tablet ve laptop desteği kabul ettiklerini aktaran öğretmen projesinde hedefinin ilçenin bütün okullarına katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem