THY'den yurt içi uçuş kampanyası

THY, yurt içi erken rezervasyon kampanyasına ilişkin açıklama yaptı.

THY'den yurt içi uçuş kampanyası

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi erken rezervasyon kampanyasına ilişkin açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada, “Kampanya ile her şey dahil tek yön 299.99 TL’den başlayan fiyatlarla yolcular Türkiye’nin dört bir yanına uçma imkanına sahip olacak” denildi.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, 2 -3 Ağustos 2022 tarihlerinde satın alacakları biletler ile 1 Aralık 2022 – 15 Ocak 2023 tarihleri arasında her şey dahil tek yön 299.99 TL’den başlayan fiyatlarla bilet alabilecek. Kampanya sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerli olup Sabiha Gökçen Havalimanına yapılan uçuşlarda, Türk Hava Yolları codeshare seferlerde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli olmadığı bildirildi. 

GÖKYÜZÜNÜ DAHA ULAŞILABİLİR HALE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kampanya ilgili açıklamalarda bulunan THY Genel Müdür Bilal Ekşi, " Ülkemizin eşsiz güzelliklerini hem vatandaşlarımızla hem de dünyanın dört bir yanından gezginlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Bir yandan yeni açılan havalimanlarımıza kanat açarken diğer yandan misafirlerimize ayrıcalıklı fiyatlarla uçma imkânı tanıyoruz. Türkiye’nin bayrak taşıyıcısı ve en değerli markası olarak gökyüzünü daha ulaşılabilir hale getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler