TEV'den koronavirüs önlemi

TEV koronavirüs ile ilgili bazı önlemleri hayata geçirdi.

TEV'den koronavirüs önlemi

Haber61 – Haber Servisi – Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile ilgili Türkiye’de önlemler alınmaya devam ederken Türk Eğitim Vakfı (TEV)’da bazı önlemleri hayata geçirdi.

TEV’den yapılan açıklamada alınan önlemlere ilişkin şu ifadelere yer verildi; 

“Türk Eğitim Vakfı (TEV) olarak Koronavirüs’ün dünya ve ülkemizdeki yayılım haberlerini dikkatle takip etmeye devam ediyoruz. Bağışçılarımızın, bursiyerlerimizin, çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği en büyük önceliğimiz. En önemli gücünü eğitimli bir gençlik ve aydınlık bir ülke hedefinden alan TEV Ailesi olarak bu olağanüstü günlerde öğrencilerimizin kesintisiz destek alabilmesi için birlikte hareket edeceğimize inanıyoruz. Bu sebeple de aldığımız önlemleri sizinle paylaşmak isteriz.

- 17 Mart 2020 tarihi itibariyle uzaktan çalışma kararımız kapsamlı bir iş sürekliliği planı ile devreye alındı.

- Toplum sağlığını gözeterek cenaze törenleri için bir süre tören yerinde (camilerde stant açılmayacak)cenaze anında camide bağış kabul edemeyeceğiz. 

- Çelenk – Taziye bağışlarınızı online olarak web sitemizden (www.tev.org.tr) ve çağrı merkezimizden (444 0 838) en geç törenden bir gün önce bilgi verebilirseniz kabul edebilecek, tören günü yapılacak bağışlarınız için ise taziye kartlarımızla destek verebileceğiz.Taziye ve Özel gün kart gönderimlerimizi aynı şekilde sürdürmeye devam edeceğiz.

- Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) ve yurtlarımız öğrencileri öğrenime ara verilmesi ardından güvenli bir şekilde evlerine gönderilmiştir. TEVİTÖL ve yurtlarımızda kapsamlı dezenfektasyon çalışması yapılarak hijyen çalışmalarına belirli periyotlarda devam edilmektedir. 

- Tüm bursiyerlerimizle konu ile ilgili sürekli irtibat halinde olup, herhangi bir durumda Türk Eğitim Vakfı yetkilileriyle iletişime geçmeleri için bilgilendirilme yapılmıştır.

- İstanbul ve tüm illerdeki hibe ve vasiyet bağışçılarımız tek tek telefonla aranmakta ve sağlıkları, acil ihtiyaçları, hastane randevuları konusunda Bağışçılarla İlişkiler Birimimiz özenle destek vermektedir. 

Bu süre zarfında tüm hizmetlerimizi eksiksiz yürütmeye ve gerek bursiyerlerimize gerekse bağışçılarımıza destek sağlamaya, daha çok öğrencimizin eğitimlerine devam edebilmesi için mevcut şartlar altında bağışlarımızı arttırma gayretimize vargücümüzle devam edeceğiz.

Ülke olarak, kısa zamanda bu önemli sorunu aşmış olmayı ümit ediyoruz. 

Anlayışınız için teşekkürlerimizi sunar, sağlıklı günler dileriz.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler