Salih Cora ve beraberindekilerden Bakan Kurum'a ziyaret

Milletvekili Cora, beraberinde Şalpazarı Belediye Başkanı Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Nuhoğlu ile Bakan Kurum’u ziyaret etti.

Salih Cora ve beraberindekilerden Bakan Kurum'a ziyaret

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, beraberinde Cumhur İttifakı ortakları Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Üçlü, Şalpazarı ve Çarşıbaşı’ndaki yatırım ve projelerle ilgili Bakan Kurum’u bilgilendirerek, taleplerini iletti.

Şalpazarı’nda yapılması planlanan Millet Bahçesi ve yarısı tamamlanan sokak aydınlatma çalışmaları için Bakan Kurum’dan destek sözü alındı. Yine Şalpazarı ve Çarşıbaşı Belediyelerinin ilçelerinde yapmış olduğu sokak sağlıklaştırma çalışmaları için Bakan Kurum’dan destek istendi. 
Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Salih Cora, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Beyi ziyaret ederek Şalpazarı ve Çarşıbaşı ilçelerimizin taleplerini ilettik. Millet bahçeleri ile ülkemizi botanik bahçeye dönüştüren, altyapı ve şehircilik projeleri ile marka şehirler yaratan kıymetli bakanımıza destekleri için minnettarız. Allah(c.c.) güç kuvvet versin.” dedi.

Çevre ve Şehircilik alanında birçok projenin mimarı olan Bakan Kurum’la Trabzon ziyareti için görüştüklerini de belirten Milletvekili Cora, bir aksilik oluşmaması halinde Bakan Kurum’un temmuz ayı içerisinde Trabzon’a gelebileceğini söyledi. 

KURUKIZ VE NUHOĞLU’NDAN CORA’YA TEŞEKKÜR

Öte yandan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu, desteklerinden dolayı AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya teşekkür etti. 

Başkan Kurukız, “İlçemizdeki projelerle ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Beyden destek istedik. Sayın Bakanımıza ve kıymetli Vekilim Salih Cora’ya desteklerinden dolayı ilçem adına çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Başkan Nuhoğlu da Milletvekili Cora’ya teşekkür ederek, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Beyi vekilimiz Sayın Salih Cora ve Refik Kurukız Başkanım ile ziyaret ederek ilçemiz ile alakalı taleplerimizi ilettik. Kıymetli Bakanımız ve değerli vekilimiz Salih Cora’ya teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler