Patara ve Çıralı Avrupa'nın en iyi 30 plajı arasında

Türkiye'deki iki plaj Avrupa'nın en 30 plajı arasında gösterildi.

Patara ve Çıralı Avrupa'nın en iyi 30 plajı arasında

Turizmin başkenti Antalya'da bulunan Patara ve Çıralı, İngiliz The Guardian gazetesinde, Avrupa'nın en iyi 30 plajı arasında gösterildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sonrası tatil planları yapan insanlar için en iyi plajlar listesi hazırlayan The Guardian gazetesi'nde, Türkiye'den 5, Antalya'dan da 2 plajın yer aldığını belirtti. 

Patara ve Çıralı plajlarının listede olduğunu aktaran Topaloğlu, Çıralı'nın Kemer ilçesinde yer aldığını ve eşsiz bir doğa güzelliğine sahip olduğunu kaydetti. 

Denizi, doğası ve sakinliği ile Çıralı'nın misafirlerini büyülediğini ifade eden Topaloğlu, "Bölgemiz, yerli ve yabancı ziyaretçilerimizi cezbetmeye devam ediyor. Burası caretta carettaların da yuvalama alanı. Misafirlerimiz gün doğumunda yavru caretta carettaların denizle buluşmasını da izleme fırsatı buluyor. Kemer olarak biz turizm sezonuna hazırız." değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler