Muhammet Balta'dan Babalar Günü mesajı

Muhammet Balta Babalar Günü mesajı yayınladı.

Muhammet Balta'dan Babalar Günü mesajı

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, “Sevgi ve güvenle bizleri geleceğe hazırlayan babalarımızın Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum” dedi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Balta mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Bizim toplumumuzun yapı taşını aile oluşturmaktadır. Baba da aileyi oluşturan en önemli iki fertten biridir. Aile müessesinde annenin rolü başka, babanın rolü başkadır. İkisi birbirinin tamamlayıcısı, evlatların yetiştiricisidir.

Bize hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan, sadece kendi sorumluluğunu değil, ailenin mesuliyetini omuzlarında taşıyan, acısını dışa vuramayan, sevgisini ifade edemeyen babaların her zaman isteği ve dileği; çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir.

Bunun yanında bizim dinimizin gereği olarak da evlatların ana ve babalarına saygıda kusur etmemesini, onlarla geçirdikleri her anın kıymetini bilerek hareket etmesini tavsiye ediyorum. Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncülerle başta şehitlerimizin emaneti babalarımız olmak üzere hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum”.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler