Muhammet Balta'dan 24 Temmuz Basın bayramı mesajı

Muhammet Balta'dan 24Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı yayınladı.

Muhammet Balta'dan 24 Temmuz Basın bayramı mesajı

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta 24Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.

Balta mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Gazeteciler; ülkemizin, şehirlerimizin ve İlçelerimizin sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına da yardımcı olmaktadır. Bu yönde Trabzon basınımız görevini layığı ile yerine getirmektedir. Bu anlamda kendilerinden büyük güç almaktayız. 

Bu önemli görevi icra eden başta yerelde çalışan gazeteci kardeşlerim olmak üzere tüm medya mensuplarımızın bu özel gününde yanında olduğumuzu belirtmek isterim.  

Bu vesileyle zorlu ve meşakkatli görevlerinde tüm gazetecilere başarılar dileyerek, #24Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik ediyor, her birine mesleklerini sağlık, başarı ve gururla icra edecekleri nice yıllar diliyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler