KTÜ'lü Prof.Dr. Gürsel Çolakoğlu adaylığını açıkladı

Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

KTÜ'lü Prof.Dr. Gürsel Çolakoğlu adaylığını açıkladı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Orman Fakültesi Öğretim Üyesi ve Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Gürsel Çolakoğlu, Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu duyurdu.

Çolakoğlu, sosyal medya aralığıyla yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

"1975 yılında başladığım Atıcılık sporuna aralıksız 15 yıl devam ettim. Bu süre içerisinde Milli sporculuğum yanında Türkiye şampiyonluklarım ve rekorlarım oldu. Camiada 15 yıl sporculuğum, 7 yıl hakemliğim, 5 yıl Atıcılık Federasyonu Trabzon İl Temsilciliğim ve son beş yıldır da Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğimle atıcılık sporu içerisinde faal olarak bulunmaktayım. Sadece Teknik Kurullar ve Yönetim Kurulumuzla federasyonumuzu yönetmek yerine iç ve dış paydaşlarımızın desteğiyle geniş katılımlı, gelişime açık, çözüm odaklı ve farkındalık yaratacak şekilde camiamıza enerji ve motivasyon kazandırmak bilinciyle Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyon Başkanlığına aday oldum’’ 

Öte yandan mevcut başkan Ufuk Arman’ın ise aday olmayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem