KTÜ'de 30 öğrenciye TÜBİTAK desteği

KTÜ'den 30 lisans öğrencisi TÜBİTAK desteği almaya hak kazandı.

KTÜ'de 30 öğrenciye TÜBİTAK desteği

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden 30 lisans öğrencisi, TÜBİTAK 2209-A programı kapsamında destek almaya hak kazandı.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı; üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik ederek lisans öğrencilerinin hazırladıkları araştırma projeleri için en çok 12 aylık süre ile projelerin gerektirdiği makine/teçhizat, sarf malzemesi, seyahat, hizmet alımı vb. giderler ile ilgili maksimum 4 Bin TL hibe desteği sağlıyor.

Bu bağlamda lisans öğrencileri, danışmanlarının rehberliğinde projelerini hazırlayıp, başvurularını gerçekleştiriyor.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğrenim gören 45 adet lisans öğrencisi, proje başvurusunda bulunurken olup Tarih, Yazılım Mühendisliği, Tıp, Sosyoloji, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Eczacılık alanlarında öğrenim gören 30 lisans öğrencisi, bu program kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

KTÜ'de 30 öğrenciye TÜBİTAK desteği

KTÜ'de 30 öğrenciye TÜBİTAK desteği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem