Erhan Eroğlu

Erhan Eroğlu

Karalama siyasetinden vazgeçen kazanacaktır

Seçmen davranışları her geçen gün değişiyor ve bu nedenle de geçmişte yapılan stratejiler bu dönemde yapıldığında ya eksik kalıyor ya da seçmeni etkileyebilecek nitelikte olmuyor. 

İktidar partisi muhalefet partilerini karalamaya çalışıyor, muhalefet partileri de aynı sertlikte iktidar partisine karşılık veriyor.

Halk olarak bu kısır döngüden fazlasıyla bıktık. Partiler keşke eleştirilerini hizmetlerde gördüğü eksiklikler için yapsa ve eleştirilerini sunarken de aynı zamanda çözüm önerilerini paylaşabilse. 

Çünkü o goy goy siyasetini hemen hemen her köşe başında hiç siyasetle ilgisi olmayan insanlar da yapıyor. Bu bahsettiğim durum tabi ki iktidar partilerinin ekmeğine yağ sürer. Mevcut durumunu korur ve topluma bizden daha iyisi yok algısını yayar. 

Bu algıyı son dönemde İYİ Parti yıkmaya başladı. Genel Başkan Sayın Meral AKŞENER sokağa inerek halkın sorunlarını yakından dinledi. Esnaf ziyaretlerinde samimi sohbetlerle sorunları dinlerken eş zamanlı olarak çözüm önerilerini de sundu. Esnafın çayını içti, derdiyle dertlendi. Partide her şey tam tıkırında giderken İYİ Parti’ye zarar vermek isteyen içerdeki figürler çatlak sesler çıkarmaya başladı. 

Ümit ÖZDAĞ’ın Derdi Ne?

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof.Dr. Ümit ÖZDAĞ dün akşam CNN Türk’te Ahmet HAKAN’ın sunduğu Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Bu programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Ümit ÖZDAĞ İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Sayın Buğra KAVUNCU için FETÖ’cü olduğu iddialarında bulundu. Buğra KAVUNCU’yu tanımam etmem fakat ‘çamur at izi kalsın siyaseti’ sana yakışmaz.

Ümit ÖZDAĞ’a soruyorum…

Sayın ÖZDAĞ, Buğra KAVUNCU İl Başkanı olmasın diye elinden gelen her şeyi yaptın daha atama gerçekleştirilmeden FETÖ’cüdür dedin devletin çeşitli organlarıyla Genel Başkan Sayın Meral AKŞENER temas kurdu ve bu söylentilerin asılsız olduğu ortaya çıktı. Elinde herhangi bir belge, bilgi olmadan birisi hakkında FETÖ’cüdür deme cesaretini nereden buluyorsun? Milletvekili olduğun ilin il başkanı hakkında, partidaşın hakkında böyle ağır bir suçlama yapma gereksinimi neden edindin? Elinde belgen vardır çıkartır ortaya koyarsın biz de seni ayakta alkışlarız. Fakat partinin muhalefetteki eksiklikleri görerek yükselişe geçtiği bir dönemde GİK’den yemiş olduğun darbeyi bahane ederek bu tür ayak oyunlarıyla partiye zarar vermen pek masum görünmüyor. 

Kim düğmeye bastı anlat biz de bilelim. Menajerlerin gerekli görüşmeleri yaptı mı? Gideceğin yerde havalar güzel mi? Cidden anlat biz de bilelim. 

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR